Chemical Guys Srbija

Top prodavci

STRIPPER SCENT

Zašto odabrati ovaj prizvod?

  • Mirisi za automobile i prostorije na bazi vode neće isflekati tkaninu, tepihe i tapacirung
  • Eliminiše neprijatne mirise i smanjuje iste vremenom
  • Formulisano da traje 5 puta duže nego konvencionalni osveživači za automobile poput jelkica.

Detaljnije

Ovaj proizvod više nije na lageru

1 800,00 RSD Tax excluded

  • 473 ml
  • 118 ml
  • 3 780 ml


Kako funkcioniše

Osveživač vazduha radi tako što otklanja mirise i smanjuje nove mirise. Ovo je nova revolucionarna formulacija koja radi enzimatski.

Prirodni enzimatski odklanjač mirisa

The Stripper Scent Premium Air Freshener & Odor Eliminator je koncentrisani dugotrajan premium osveživač vazduha s prirodnim enzimskim odklanjanjem mirisa sa svojstvima otklanjanja neprijatnih mirisa i smanjuje vraćanje neprijatnih mirisa. Koristite štedljivo i imaćete dugotrajan lep miris.

Chemical Guys

Kako miriše?

Savršeni miris će te prepoznati jednostavno ne miriše i nećete ga osetiti nigde drugde. Očaravajući memorija iz koje je izbio ovaj miris je veče koje se nikad ne zaboravlja u elegantonom klubu gde je sjaj šipki bio skoro uzbudljiv kao savršen miris koji je ispunjavao vazduh. Da li se zvala Maca, Mimi ili Stanija? Ako je niste mogli odvesti kući, evo prilike da uvek budete s njom. Stripper Scent Premium Air Freshener & Odor Eliminator je koncentrisani dugotrajan premium osveživač vazduha s prirodnim enzimskim svojstvima za uklanjanje mirisa i smanjuje vraćanje mirisa. To znači da ne maskira mirise, uništava ih.

Chemical Guys

Happy warning

Miris može izazvati veliko uzbuđenje, dugotrajnu sreću i moguce flešbekove.

Osvežite vas AC sistem

Stripper Scent Premium Air Freshener & Odor Eliminator može da se koristi uz ispiranje AC sistema vašeg vozila.

Chemical Guys

 

Ko koristi CG osveživače vazduha?

Stripper Scent Premium Air Freshener & Odor Eliminator koriste profesionalci, proizvođači automobila, OEM, hoteli, kompanije za menadžment, vlasnici kuća, auto detaileri, Auto saloni, kompanije za čišćenje širom sveta. Profesionalci shvataju važnost pravilnog mirisa u okruženju, stoga snabdevaju svoje klijente uz pravi novi miris koji traje.

Gde može da se koristi?

Možete ga naprskati na tapacirane delove oko poda autoimobila, na tepih, patosnice, gepeku, dovoljno je 2-3 puta prsnuti.

Chemical Guys

Više o Stripper Scent Premium Air Freshener & Odor Eliminator

Mirisi su služili u mnoge svrhe kroz istoriju, od maskiranja neugodnih mirisa do podsticanja pažnje od pripadnika suprotnog spola. Jedna od najvećih koristi je efektivno poboljšanje stanja uma i tela.

 

 

 

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili: