Chemical Guys Srbija
 • 1 350 RSD Bez PDV-a

  Jedinstveni Nano detailing šampon sa aktivnim polimerima koji omogućuju maksimalno čišćenje svih prljavština sa puta i drugih zagađivača. Sadrži sintetički vosak. Prilagođen za svakodnevno ručno pranje kao i mašinsko pranje pod pritiskom. pH neutralan je.

  1 350 RSD Bez PDV-a
  Na lageru
 • 1 850 RSD Bez PDV-a

  Sredstvo za profesionalno dubinsko čišćenje i pranje enterijera automobila Univerzalno sredstvo za dubinsko čišćenje plastike, neba, mebla, tkanine, sedišta, tapacirunga i štofa automobila

  1 850 RSD Bez PDV-a
  Na lageru
 • 1 950 RSD Bez PDV-a

  Chemical Guys – Profesionalno univerzalno sredstvo za plastiku, kožu, volane, LCD ekrane i stakla. Anti-Static, Vrlo prijatnog i osvežavajućeg mirisa. Bezbedno za sve sve tipove materijala. Čisti i štiti u jednom potezu.

  1 950 RSD Bez PDV-a
  Na lageru
 • 1 850 RSD Bez PDV-a

  Sredstvo za čišćenje i pranje kože, kožnih sedišta, kožnih volana, garnitura, kožnih torbi i slično pH neutralno, bez mirisa i boje. Bezbedno za sve sve tipove kože - LEATHER CLEANER.

  1 850 RSD Bez PDV-a
  Na lageru
 • 3 300 RSD Bez PDV-a

  Naj novija pasta za poliranje formulisana sa hibridnom nano tehnologijom. Dizajnirana za fino poliranje. Pogodna je za sve polir mašine, brzo i podjednako odklanja srednja oštećenja na farbi (do 2500), kao što su manje ogrebotine, hologrami, manja oksidacija i slične nepravilnosti.

  3 300 RSD Bez PDV-a
  Nema na lageru
 • 2 450 RSD Bez PDV-a

  TORQ nastavak za polir mašinu 3 inča, fleksibilan i dugotrajan.

  2 450 RSD Bez PDV-a
  Na lageru
 • 1 500 RSD Bez PDV-a

  Zeleni quantum sunđeri za poliranje odklanjaju ogrebotine, oksidaciju, fleke sa laka vašeg vozila. Quantum sunđeri su trenutno najrezvijeniji sunđeri za poliranje na tržištu, quantum tehnologija maksimizira površinski kontakt, dajući najbolji efekat, HEX LOGIC tehnologija dozvoljava da se sunđer normalno hladi tokom poliranja.

  1 500 RSD Bez PDV-a
  Na lageru
 • 1 500 RSD Bez PDV-a

  Beli quantum sunđeri za poliranje idealni za finalni prelaz u poliranju. Quantum sunđeri su trenutno najrezvijeniji sunđeri za poliranje na tržištu, quantum tehnologija maksimizira površinski kontakt, dajući najbolji efekat, HEX LOGIC tehnologija dozvoljava da se sunđer normalno hladi tokom poliranja.

  1 500 RSD Bez PDV-a
  Na lageru
 • Nema novih proizvoda u ovom trenutku.

O Chemical Guys

Sa sedištem u Južnoj Kaliforniji, Chemical guys je korporacija koja je spcijalizovana za proizvodnju vrhunske auto kozmetike, proizvoda za pranje automobila, sunđera za poliranje i mašina. Preko 40 godina istraživanja i razvoja je postavilo Chemical Guys na poziciju svetskog lidera u auto detailing industriji.

Početnici i profesionalci podjednako odabiraju Chemical guys, ne samo zbog vrhunskih proizvoda već i zbog podrške potrošačima i ogromnog znanja u vezi auto detailinga. Chemical guys je više od brenda - to je životni stil poznat u celom svetu.

O Chemical Guys Srbija

Titanium d.o.o. je zvanični uvoznik i distributer za CG proizvode u Republici Srbiji.

Matični Broj: 21162531 PIB: 109328535

PIB rešenje

APR rešenje

Pravilnik o reklamacijama