Chemical Guys Srbija

Specijalna ponuda

Top prodavci

Workhorse Blue Professional Grade Microfiber Towel 40 x 40cm

MIC_MBLUE

816276014449

Plava mikrofiber krpa 40x40 cm, idealna za sve površine enterijera i eksterijera.

Detaljnije

390 RSD Bez PDV-a

Zašto kupiti ovaj proizvod?

• Čisti staklo za optičku jasnoću bez tragova

• Vrhunski mekani peškir od mikrofibera za efekat bez grebanja

• Bezbedno za upotrebu na sigurnosnom staklu, šoferšajbnama, ogledalima, navigacionim ekranima, zatamnjenim staklima i još mnogo toga

• Praktična 40*40 veličina za svaki posao

• Brzo uklanja vodu, sredstvo za čišćenje stakla, vosak i drugo

• Napravljen od ultra mekog 70/30 mikrofibera

• Takođe dostupan u džambo XL 60*40 veličini za veće poslove

O peškirima

Čišćenje prozora je jednostavno sa Chemical Guys Blue Workhorse mikrofiber peškirima. Super upijajući peškir uklanja prljavštinu i garež za sjaj bez tragova na bočnim prozorima vetrobrana, retrovizoru ili instrument tabli. Ovaj vrhunski peškir se pravi od super mekih mikrovlakana 70/30 za brisanje osetljive optičke plastike na navigacijskim ekranima i instrument tablama. Ova 70/30 mešavina ostaje mekana posle desetine pranja i sušenja, i odupire se ogrebotinama i tragovima na svim automobilskim površinama. Mekani kvadratni peškir se lako sklapa na četiri dela da bi se efikasno iskoristio svaki centimetar tkanine. Plavi Workhorse peškiri pokupe i uklanjaju prljavštinu i ostatke i lako uklanjaju bilo kakvo premium sredstvo za čišćenje stakla. Uklonite prljavštinu, vodene mrlje, masnoću, prljavštinu od ptica, mrlje od insekata i otiske prstiju za kristalno prozirne prozore i staklo. Ultra-apsorbujući peškiri hvataju tečnosti i čvrste materije poput prljavštine i prašine duboko unutar vlakana i daleko od stakla za superiornu optičku jasnoću. Plavi Workhorse mikrofiber peškiri dolaze u dve veličine 40*40 i džambo XL 40*60 za čišćenje ekstra velikih prozora ili vozila sa puno stakla. Očistite staklo i optičku plastiku sa plavim Workhorse mikrofiber peškirima za veću vidljivost i sigurnost svaki put kada vozite automobil.

Vrhunski peškiri za staklo i prozore bez tragova

Kvalitetni mikrofiber peškiri poput Plavog Workhorse apsorbuju prljavštinu, ostatke i tečnost za kristalno čisto staklo. Jeftini mikrofiber peškiri se izrađuju sa mikrofiberom od 80/20 niskog kvaliteta koji nije apsorbujući kao premium mikrofiber. Chemical Guys Blue Workhorse peškiri se izrađuju sa vrhunskim ultra-apsorpcionim mikrofiberom 70/30 za jasnoću bez tragova na bilo kom prozoru. Koristite mekani peškir da biste pokupili sredstva za čišćenje stakla, prljavštinu, ptičji izmet, ostatke insekata i vodene mrlje sa vetrobranskih stakala, staklenih krovova, bočnih prozora i ogledala. Blue Workhorse peškiri su mekani i neće izgrebati osetljivu optičku plastiku koja se nalazi  na instrument tablama, navigacijskim ekranima ili farovima. Za najbolje rezultate koristite metodu dvostrukog peškira za savršeno čišćenje stakla svaki put: Koristite prvi peškir da biste uklonili prljavštinu i sredstvo za čišćenje stakla, a drugi peškir da uklonite sve preostale tragove i ostatke. Uparite Blue Tovel peškir sa svojim omiljenim Chemical Guys sredstvima za čišćenje stakla, za bezbedno čišćenje stakla, zatamnjenih stakala, optičke plastike i navigacionih ekrana. Izaberite Chemical Guys Blue Workhorse mikrofiber peškir za staklo bez tragova na bilo kom vozilu

Deo Workhorse linije

Blue Workhorse Mikrofiber peškiri su savršeni peškiri za kristalno čisto staklo i optičku plastiku. Svetlo plava tkanina naglašava prljavštinu i ostatke kako bi znali kada da se prebaci na čistu stranu kako bi se izbeglo vraćanje prljavštine nazad na staklo. Međusobna kontaminacija između limarije, točkova, kože i stakla može uništiti posao pranja u jednom potezu: masnoća iz pneumatika može da isprlja kožna sedišta; vosak od limarije može isprljati staklo; kočiona prašina sa točkova i guma može zauvek izgrebati i isflekati farbu. Chemical Guys Workhorse mikrofiber linija pokriva peškire i aplikatore za svaki deo automobila. Koristite peškir od vrhunskog mikrofibera za čišćenje spoljašnjosti i unutrašnjosti vozila, otvora za motor, točkova i guma, kožnog tapacirunga, metalnih delova i još mnogo toga. Koristite pravi peškir za pravo područje i izbegnite unakrsnu kontaminaciju između osetljive kože i enterijera od tekstila i masnih spoljašnjih površina.

Kodiranje po bojama za profesionalne rezultate pranja

Chemical Guys Workhorse Mikrofiber peškiri su po bojama kodirani za različite delove vašeg automobila. Međusobna kontaminacija je amaterska greška: korišćenje peškira za motore u unutrašnjosti može da isfleka i uništi kožne površine; Ostaci sredstava za sjaj unutrašnjosti mogu oštetiti staklo; kočiona prašina zaglavljena u volanu može izgrebati i oštetiti limariju. Koristite Chemical Guys University  šemu kodiranja po bojama za pametno pranje automobila za savršene rezultate!

 

Sistem kodiranja po bojama - The Workhorse Linija

Workhorse Plavi

Stakla i ogledala

Workhorse Zeleni

Limarija

Workhorse Žuti

Unutrašnje patosnice, tekstil i tapacirani delovi

Workhorse Boja kože

Koža i vinil

Workhorse Sivi

Točkovi, polirani metali & hromirani delovi & branici

Workhorse crni

Delovi motora, pneumatici & guma, plastika& vinil

Ove jednostavne boje povećavaju efikasnost i lako će pružiti bolje rezultate. Ovaj sistem za usklađivanje boje služi kao stalni podsetnik, tako da uvek  znate  koji peškir koristiti za šta.

Održavajte peškire čistim i mekanim

Čisto i meko mikrovlakno je od ključnog značaja za sprečavanje ogrebotina na farbi. Koristite Chemical Guys Microfiber Wash za održavanje vaših mikrofiber peškira čistim, mekim i upijajućim!

Pranje i sušenje mikrofibera:

• Odvojite peškire od mikrofibera po tipu za pranje i sušenje

• Držite prljave peškire odvojene od čistih peškira za farbu!

• Počnite prvo pranje "čistijih" peškira, a zatim završiti sa "prljavijim" peškirima.

• Oprati proizvode od mikrofibera pomoću Chemical Guys Microfiber Wash u toploj vodi

• Topla voda otvara vlakna za bolje oslobađanje prljavštine i masnoće.

• Ne koristite omekšivače: omekšivači tkanine zapuše mikrofiber i čini ga neupijajućim i beskorisnim.

• Sušite na niskoj temperaturi u mašini za sušenje

• Visoka temperatura pregreva mikrofiber, čini vlakna krutim, a onda mogu grebati boju.

• Ne koristite omekšivače tkanine u mašini za sušenje: omekšivači tkanine zapušavaju  mikrofiber i postaju neupijajući i beskorisni.

  • Dimenzije 40 x 40 cm

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili: