Chemical Guys Srbija

Top prodavci

LEATHER SCENT

Zašto odabrati ovaj prizvod?

  • Mirisi za automobile i prostorije na bazi vode neće isflekati tkaninu, tepihe i tapacirung
  • Eliminiše neprijatne mirise i smanjuje iste vremenom
  • Formulisano da traje 5 puta duže nego konvencionalni osveživači za automobile poput jelkica.

Detaljnije

Ovaj proizvod više nije na lageru

1 800 RSD Bez PDV-a

  • 473 ml
  • 118 ml
  • 3 780 ml


Kako funkcioniše

Osveživač vazduha radi tako što otklanja mirise i smanjuje nove mirise. Ovo je nova revolucionarna formulacija koja radi enzimatski.

Prirodni enzimatski odklanjač mirisa

Leather Scent Premium Air Freshener & Odor Eliminator je koncentrisani dugotrajan premium osveživač vazduha s prirodnim enzimskim odklanjanjem mirisa sa svojstvima otklanjanja neprijatnih mirisa i smanjuje vraćanje neprijatnih mirisa. Koristite štedljivo i imaćete dugotrajan lep miris.

Chemical Guys

Kako miriše?

The Leather Scent je formulisan sa unikatnim mirisom na bazi vode da miriše baš kao miris nove kože. Očuvajte miris svog automobila mirisom nove kože. Leather Scent Premium Air Freshener & Odor Eliminator je koncentrisani dugotrajan premium osveživač vazduha s prirodnim enzimskim svojstvima za uklanjanje mirisa i smanjuje vraćanje mirisa. To znači da ne maskira mirise, uništava ih.

Osvežite Vaš AC Sistem

Leather Scent Premium Air Freshener & Odor Eliminator može se koristiti u kombinaciji sa ispiranjem AC sistem vašeg vozila.

Chemical Guys

Ko koristi CG osveživače vazduha?

The Leather Scent Premium Air Freshener & Odor Eliminator koriste profesionalci, proizvođači automobila, hoteli, kompanije za menadžment, vlasnici kuća, auto detaileri, Auto saloni, kompanije za čišćenje širom sveta. Profesionalci shvataju važnost pravilnog mirisa u okruženju, stoga snabdevaju svoje klijente uz pravi novi miris koji traje.

Gde se može koristiti?

Automobili, brodovi, hoteli, restorani, na tepihe i presvlake i još mnogo toga. Koristite na tepih, gepek, klima otvore - bilo gde je potreban novi čist miris.

Chemical Guys

 

 

Više o osveživačima vazduha

Mirisi su služili u mnoge svrhe kroz istoriju, od maskiranja neugodnih mirisa do podsticanja pažnje od pripadnika suprotnog spola. Jedna od najvećih koristi je efektivno poboljšanje stanja uma i tela.

 

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili: