Chemical Guys Srbija

Top prodavci

V34 OPTICAL HYPER CUT POL.

Dizajniran sa tehnologijom preciznošću da eliminiše teška oštećenja i nepravilnosti na farbi - najnovija korekciona pasta formulisana sa hibridnom nanotehnologijom, pogodna za sve polir mašine, kao i za odklanjanje osrednjih oštećenja na farbi, ogrebotina, oksidacije uz korišćenje Chemical Guys HEX - LOGIC sunđera

Detaljnije

3 300 RSD Tax excluded

  • 473 ml
  • 118 ml
  • 946 ml
  • 3 780 ml


Sistem fine korekcije (rezanje) je dizajniran za uklanjanje srednjih oštećenja, ogrebotina i oksidacije na boji, ali što je najvažnije za vraćanje sjaja izbledele i stare boje (1500-2000 granulacija). Može se koristiti kao drugi korak proizvoda nakon prelaza rezanja paste V32. Primena V34 u poliranju smanjuje broj potrebnih prelaza, štedi vreme i povećava produktivnost rada. Tokom poliranja s rotirajućom polir mašinom i sunđerima ovaj novi jedinstveni abrazivni sistem postepeno razlaže čestice na sve finije i finije, zavisno o dužine procesa poliranja i temperature, stvarajući savršeno polirane površine, sve u jednom jednostavnom koraku. Ovaj sistem garantuje savršenu zaštitu vašeg laka od oštećenja izazvanih poliranjem i pruža visok završni sjaj bez ogrebotina ili holograma. Proizvod je idealan za svako poliranje, i za sve vrste površina i nijansi boja.

V34 bi trebalo da se koristi u kombinaciji sa V36 proizvodom za osnovno poliranje i na kraju sa proizvodom V38 za konačno poliranje koji daje farbi jasan sjaj i savršen izgled.

 

Chemical Guys

PRIMENA PROIZVODA I NJEGOVA TEHNOLOGIJA:

  • Pre nego što se počne proces poliranja lak mora biti savršeno čist, bez mrlja i prljavštine, najbolje dekontaminirati sa glinom za dekontaminaciju (šifra: CLY_202_180 GR) i Luber - (kod: WAC_CLY_100_16)
  • Uvek raditi na površini veličine maksimalno 0,6 x 0,6 m u jednom prelazu.
  • Prema stepenu oštećenja laka treba koristiti HEX LOGIC Quantum Orange kod: BUFX112HEX5 sunđer.
  • Stavite 5 velikih kapi proizvoda (oko 1cm) na površinu spiralno od centra do ruba sunđera i okrenite ga za 30 stepeni. Razmak između pojedinih kapi treba da bude od 1 - 2 cm, zavisno od veličine površine koja se polira.
  • Uzeti sunđer za poliranje sa pastom i ravnomerno raspolediliti 4 - 6 otisaka na odabranu površinu karoserije.
  • Početi poliranje na oko 600 RPM (prva brzina) i razmazati pastu na celu izabranu površinu. Zatim polirajte na oko 1500-1800 RPM po potrebi.

Koristiti samo težinu polir mašine, ne pritiskati mašinu ka laku !!

Radite unakrsno - horizontalno i onda vertikalno, malo po malo dok se smesa ne formira u transparentni sloj. Zatim obrišite površinu sa mekim MF krpama, npr. Monster Extreme Thickness Microfiber MIC_1100 i proveriti stanje laka iz različitih uglova. Ponovite proces ako je potrebno. Ako to učinite, potrebno je da dodate odgovarajuću količinu proizvoda na podlogu.

PREPORUKA: Nakon što završite sečenje i poliranje uvek koristi jedan od sredstava za zaptivanje (WAC_118_16 JET SEAL 109) za tretman finalne površine. Ovaj proizvod daje konačan visok sjaj na površini, zajedno s dugotrajnom izdržljivošću i otpornosti.

 

 

Chemical Guys

 

 

 

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili: