Chemical Guys Srbija

Top prodavci

V36 OPTICAL CUT POLISH

Naj novija pasta za poliranje formulisana sa hibridnom nano tehnologijom. Dizajnirana za fino poliranje. Pogodna je za sve polir mašine, brzo i podjednako odklanja srednja oštećenja na farbi (do 2500), kao što su manje ogrebotine, hologrami, manja oksidacija i slične nepravilnosti.

Detaljnije

Ovaj proizvod više nije na lageru

3 300 RSD Bez PDV-a

 • 473 ml

V36 pasta koja je na bazi vode je stvorena za perfekcioniste, bez silikona, ili ulja, dizajnirana je za fino poliranje koristeći abrazivne mikro čestice koje se raspadaju. Ovaj hibrid nanotehnologije brzo i pouzdano uklanja sitne nedostatke u laku (do 2500 granulacija), manje ogrebotine, holograme, blage oksidacije druge slične nepravilnosti farbe uzrokovane redovnim korišćenjem automobila ili mehanizovanim pranjem automobila. Kada se primjenjuje mašinsko rotaciono poliranje, proizvod pruža visok sjaj sa maksimalnom optičkom jasnoćom i duboko mokrim završnim izgledom na boji. V36 vraća svetle, kao i tamne boje, pružajući dugotrajnu antistatičku zaštitu koja savršeno sprečava prašinu i prljavštinu od lepljenja na površinu. Proizvod je pogodan za sve vrste boja.

Proizvod je odličan za nove automobile sa novim lakom, kao i za starije i farbane automobile. Proizvod je formulisan sa revolucionarnom nanotehnologijom koja garantuje uspeh, eliminišući rizik od oštećenja površine. Sadrži abrazivne mikro čestica koje se raspadaju na manje čestice prilikom poliranja. Radi kao posebna smesa koja se pretvara u vosak za poliranje tokom procesa poliranja. Ova tehnologija postepenog razlaganja abrazivnih čestica garantuje savršeno poliranje vašeg automobila boje bez mrlja ili holograma. Može se nanositi ručno ili pomoću posebne mašine (orbitalne) za poliranje.

PRIMENA ručnim poliranjem:
Protresti proizvod pre upotrebe

 • Pre nego što se počne proces poliranja lak mora biti savršeno čist, bez mrlja i prljavštine, najbolje dekontaminirati sa glinom za dekontaminaciju (šifra: CLY 403) i Luber - (kod: WAC CLY 100 16)
 • Nanesite tanak sloj proizvoda na čistu i dekontaminiranu površinu pomoću aplikatora ili mikrofiber krpom kvalitetnog pamuka / mikrofibera
 • Preporučujemo da koristite Chemical Guys aplikator
 • Za ručno poliranje koristite specijalne Hex BUFKS 201 / BUFKS 202 / BUFKS 203 sunđere
 • Uvek radite na površini od maksimalne veličine 60 cm x 60 cm u jednom trenutku
 • Nakon što završite primenu na pojedinim delovima karoserije ispolirajte površinu svakog dela savršeno mekom mikrofiber krpom npr. Monster Extreme Thickness Microfiber MIC_1100.
 • Za finalni prelaz primenite završni proizvod V38 OPTICALFINAL POLISH (code: GAP V38 16)

Kada završite poliranje, uvek koristite jedan od Chemical Guys sintetičkih voskova:

WAC_118_16 JET SEAL 109 ili BLACK – SIGNATURE PASTE WAX SINGLE JAR,

SS6 SECOND SKIN HYBRID VEHICLE COATING SYSTEM.

za završni tretman koristite jedan od Chemical Guys prirodnih voskova:

PETE’S 53‘ – PEARL SIGNATURE PASTE WAX,

5050 LIMITED SERIES CONCOURS PASTE WAX,

CELESTE DETTAGLIO – CARNAUBA PASTE WAX

 

PRIMENA mašinom:

 • Pre nego što se počne proces poliranja lak mora biti savršeno čist, bez mrlja i prljavštine, najbolje dekontaminirati sa glinom za dekontaminaciju (šifra: CLY 403) i Luber - (kod: WAC CLY 100 16)
 • Uvek raditi na površini veličine maksimalno 0,6 x 0,6 m u jednom prelazu.
 • Prema stepenu oštećenja laka treba koristiti HEX LOGIC Quantum Green BUFX113HEX5
 • Stavite 5 velikih kapi proizvoda (oko 1cm) na površinu spiralno od centra do ruba sunđera i okrenite ga za 30 stepeni. Razmak između pojedinih kapi treba da bude od 1 - 2 cm, zavisno od veličine površine koja se polira.
 • Uzeti sunđer za poliranje sa pastom i ravnomerno raspolediliti 4 - 6 otisaka na odabranu površinu karoserije.
 • Početi poliranje na oko 600 RPM (prva brzina) i razmazati pastu na celu izabranu površinu. Zatim polirajte na oko 1500-1800 RPM po potrebi.

Koristiti samo težinu polir mašine, ne pritiskati mašinu ka laku !!

Radite unakrsno - horizontalno i onda vertikalno, malo po malo dok se smesa ne formira u transparentni sloj. Zatim obrišite površinu sa mekim MF krpama, npr. Monster Extreme Thickness Microfiber MIC_1100 i proveriti stanje laka iz različitih uglova. Ponovite proces ako je potrebno. Ako ponovo polirate, potrebno je da dodate odgovarajuću količinu proizvoda na podlogu.

 

 

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili: