Chemical Guys Srbija

Top prodavci

V38 OPTICAL FINAL POLISH

Optička klasa pasta za poliranje, ili V38 - najnovija polir pasta za završni prelaz formulisana sa hibridnom nanotehnologijom. Dizajnirana za fino, finalno poliranje i brzo i ravnomerno odklanjanje manjih oštećenja na farbi (2300 do 3500), kao što su ogrebotine, hologrami, manja oksidacija, i slična oštećenja na farbi koja nastaju usled korišćenja.

Detaljnije

Ovaj proizvod više nije na lageru

3 300 RSD Bez PDV-a

 • 473 ml
 • 118 ml
 • 946 ml
 • 3 780 ml


Delikatna pasta na vodenoj za završne radove i poliranje, prava za perfekcioniste, bez silikona i ulja, dizajnirana za ultra-fino poliranje pasta koja sardži mikro čestice u svom sastavu. Može biti korištena kao samostalni produkt za fino poliranje ili kao poslednji korak nakon korekcije. Ova hibridna nanotehnologija brzo i efikasno uklanja manje nepravilnosti u laku (2300 - 3500 granukacija), manje ogrebotine, holograme, blagu oksidaciju i ostale slične nepravilnosti izazvane redovnom upotrebom automobila. Nakon poliranja proizvod ostavlja visoki sjaj sa maksimalnom optičkom čistoćom i pravim vodenkastim izgledom vaše boje. V38 vraća blage, kao i jače boje, i uz to ostavlja dugotrajni sjaj, antistatičku protekciju koja odlično sprečava prašinu i prljavštinu da narušava izgled površine. Može se koristiti sa svim vrstama laka. Proizvod je odličan za nove automobile sa novim lakom, kao i za starije i farbane automobile. Proizvod je formulisan sa revolucionarnom nanotehnologijom koja garantuje uspeh, eliminišući rizik od oštećenja površine. Sadrži abrazivne mikro čestica koje se raspadaju na manje čestice prilikom poliranja. Radi kao posebna smesa koja se pretvara u vosak za poliranje tokom procesa poliranja. Ova tehnologija postepenog razlaganja abrazivnih čestica garantuje savršeno poliranje vašeg automobila

 

Chemical Guys

PRIMENA ručnim poliranjem:
Protresti proizvod pre upotrebe

 • Pre nego što se počne proces poliranja lak mora biti savršeno čist, bez mrlja i prljavštine, najbolje dekontaminirati sa glinom za dekontaminaciju (šifra: CLY 403) i Luber - (kod: WAC CLY 100 16)
 • Nanesite tanak sloj proizvoda na čistu i dekontaminiranu površinu pomoću aplikatora ili mikrofiber krpom kvalitetnog pamuka / mikrofibera
 • Preporučujemo da koristite Chemical Guys aplikator
 • Za ručno poliranje koristite specijalne Hex BUFKS 201 / BUFKS 202 / BUFKS 203 sunđere
 • Uvek radite na površini od maksimalne veličine 60 cm x 60 cm u jednom trenutku
 • Nakon što završite primenu na pojedinim delovima karoserije ispolirajte površinu svakog dela savršeno mekom mikrofiber krpom npr. Monster Extreme Thickness Microfiber MIC_1100.

 

Chemical Guys

Kada završite poliranje, uvek koristite jedan od Chemical Guys sintetičkih voskova:

WAC_118_16 JET SEAL 109 ili BLACK – SIGNATURE PASTE WAX SINGLE JAR,

SS6 SECOND SKIN HYBRID VEHICLE COATING SYSTEM.

za završni tretman koristite jedan od Chemical Guys prirodnih voskova:

PETE’S 53‘ – PEARL SIGNATURE PASTE WAX,

5050 LIMITED SERIES CONCOURS PASTE WAX,

CELESTE DETTAGLIO – CARNAUBA PASTE WAX

 

 

Chemical Guys

 

PRIMENA mašinom:

 • Pre nego što se počne proces poliranja lak mora biti savršeno čist, bez mrlja i prljavštine, najbolje dekontaminirati sa glinom za dekontaminaciju (šifra: CLY 403) i Luber - (kod: WAC CLY 100 16)
 • Uvek raditi na površini veličine maksimalno 0,6 x 0,6 m u jednom prelazu.
 • Prema stepenu oštećenja laka treba koristiti HEX LOGIC Quantum White BUFX114HEX5
 • Stavite 5 velikih kapi proizvoda (oko 1cm) na površinu spiralno od centra do ruba sunđera i okrenite ga za 30 stepeni. Razmak između pojedinih kapi treba da bude od 1 - 2 cm, zavisno od veličine površine koja se polira.
 • Uzeti sunđer za poliranje sa pastom i ravnomerno raspolediliti 4 - 6 otisaka na odabranu površinu karoserije.
 • Početi poliranje na oko 600 RPM (prva brzina) i razmazati pastu na celu izabranu površinu. Zatim polirajte na oko 1500-1800 RPM po potrebi.

Koristiti samo težinu polir mašine, ne pritiskati mašinu ka laku !!

Radite unakrsno - horizontalno i onda vertikalno, malo po malo dok se smesa ne formira u transparentni sloj. Zatim obrišite površinu sa mekim MF krpama, npr. Monster Extreme Thickness Microfiber MIC_1100 i proveriti stanje laka iz različitih uglova. Ponovite proces ako je potrebno. Ako ponovo polirate, potrebno je da dodate odgovarajuću količinu proizvoda na podlogu.