Chemical Guys Srbija

Top prodavci

V32 16 OPTICAL GRADE EXTREME

Naj naprednija pasta za korekciju laka dizajnirana sa hibridnom nano tehnologijom, sa ekstremno jakim efektom, pogodna je za sve polir mašine i odklanjanje dubljih oštećenja, ogrebotina i oksidacije sa farbe vašeg automobila.

Detaljnije

3 300 RSD Tax excluded

  • 473 ml
  • 118 ml
  • 946 ml
  • 3 780 ml

Ova pasta za korekciju laka je zamišljena kao prvi korak za brzo uklanjanje izuzetno teškog oštećenja, duboke ogrebotine, jake oksidacije, holograme i slično, da povrati sjaj, izbledele i stare farbe (1200 do 1500 granulacija) . Njegov širok spektar smanjuje broj prolaza u odnosu na obrađene površine, štedi vreme i povećava produktivnost rada. Tokom poliranja s rotirajućom polir mašinom i sunđerima ovaj novi jedinstveni abrazivni sistem postepeno razlaže čestice na sve finije i finije, zavisno o dužine procesa poliranja i temperature, stvarajući savršeno polirane površine, sve u jednom jednostavnom koraku. Ovaj sistem garantuje savršenu zaštitu vašeg laka od oštećenja izazvanih poliranjem i pruža visok završni sjaj bez ogrebotina ili holograma. Proizvod je idealan za svako poliranje, i za sve vrste površina i nijansi boja. V32 bi trebalo da se koristi u kombinaciji s proizvodom V34 za fino sečenje, proizvod V36 za osnovno poliranje i na kraju sa proizvodom V38 za konačno poliranje koji daje farbi savršenu jansoću i savršen izgled.

Chemical Guys

PRIMENA PROIZVODA I NJEGOVA TEHNOLOGIJA:

  • Pre nego što se počne proces poliranja lak mora biti savršeno čist, bez mrlja i prljavštine, najbolje dekontaminirati sa glinom za dekontaminaciju (šifra: CLY 403) i Luber - (kod: WAC CLY 100 16)
  • Uvek raditi na površini veličine maksimalno 0,6 x 0,6 m u jednom prelazu.
  • Prema stepenu oštećenja laka treba koristiti HEX LOGIC Quantum Yellow kod: BUFX111HEX5 sunđer ili HEX LOGIC Quantum Orange kod: BUFX112HEX5 sunđer
  • Stavite 5 velikih kapi proizvoda (oko 1cm) na površinu spiralno od centra do ruba sunđera i okrenite ga za 30 stepeni. Razmak između pojedinih kapi treba da bude od 1 - 2 cm, zavisno od veličine površine koja se polira.
  • Uzeti sunđer za poliranje sa pastom i ravnomerno raspolediliti 4 - 6 otisaka na odabranu površinu karoserije.
  • Početi poliranje na oko 600 RPM (prva brzina) i razmazati pastu na celu izabranu površinu. Zatim polirajte na oko 1500-1800 RPM po potrebi.

Koristiti samo težinu polir mašine, ne pritiskati mašinu ka laku !!

Radite unakrsno - horizontalno i onda vertikalno, malo po malo dok se smesa ne formira u transparentni sloj. Zatim obrišite površinu sa mekim MF krpama, npr. Monster Extreme Thickness Microfiber MIC_1100 i proveriti stanje laka iz različitih uglova. Ponovite proces ako je potrebno. Ako ponovo polirate, potrebno je da dodate odgovarajuću količinu proizvoda na podlogu.

PREPORUKA: Nakon što završite sečenje i poliranje uvek koristi jedan od sredstava za zaptivanje (WAC 118 16 JET SEAL 109) za tretman finalne površine. Ovaj proizvod daje konačan visok sjaj na površini, zajedno s dugotrajnom izdržljivošću i otpornosti.

Chemical Guys

 

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili: