Chemical Guys Srbija

Top prodavci

Sredstvo za impregnaciju i mazanje plastike i gume - NATURAL SHINE

Profesionalno sredstvo za impregnaciju i mazanje plastike, sredstvo za podmlađivanje i impregnaciju gume i vinila

Dugotrajan je i daje taman saten sjaj, anti statičan, odbija prašinu i vodu i štiti površine od UV i IR zračenja, sprečava dalje izbleđivanje i starenje materijala.

Detaljnije

Ovaj proizvod više nije na lageru

1 850 RSD Tax excluded

  • 473 ml
  • 118 mlZašto odabrati NATURAL SHINE sredstvo za impregnaciju i mazanje plastike ?

 

 

  • Savršen proizvod za plastiku, gume i vinil
  • Hrani i obnavlja tretirane površine
  • Obnavlja prirodni izgled plastici, gumi i vinilu
  • Premaz na bazi sintetičkih polimera
  • Suv na dodir
  • Štiti od UV zračenja
  • Dostupno u pakovanjima od 473ml i 3.78lO Natural Shine premazu:Chemical Guys Natural Shine savršen način da zaštitite i obnovite gumene i plastične površine. Unikatna formula neguje i obnavlja površinu dajući joj klasični sjaj. Natural Shine brzo i sa lakoćom ostavlja suv na dodir efekat gumama, tablama, kederima, tapacirunzima i slično. Natural Shine je dizajniran da obezbedi UV zaštitu koja se vezuje za površinu kako bi sprečila obezbojenje i pucanje površina. Naša ekskluzivna formula štiti vaše plastične, gumene i vinilne površine od elemenata. Unikatni premaz na bazi sintetičkih polimera neguje i revitalizuje površine i obnavlja originalni sjaj. Formula Natural Shine-a radi odlično kako na enterijeru tako i na eksterijeru za klasični sjaj na bilo kojoj površini. Natural Shine je dizajniran da obnavlja originalni sjaj a pri tome stvara zaštitni sloj koji odbija prašinu i prljavštinu uz suv na dodir osećaj. 
O Natural Shine premazuSredstvo za impregnaciju i mazanje plastike i gume - NATURAL SHINE Sredstvo za impregnaciju i mazanje plastike i gumeSavršen za plastiku, gume i vinilNatural Shine obnavlja klasični izgled plastici, gumi i vinilnim površinama. Naša unikatna krema daje prirodni izgled gumama, tablama i svim plastičnim elementima. Jednostavno nanesite Natural Shine koristeći aplikator da bi ste vratili originalni sjaj tretiranoj površini. Natural Shine je formulisan na bazi sintetičkih polimera, kako bi se dobro vezao za površinu i pružio visok stepen zaštite. UV zaštita sprečava pucanje i obezbojenje kako bi obezbedio da plastika na vašem automobilu bude kao nova. Sa lakoćom nanesite Natural Shinena vaše gume za suv na dodir osećaj i duboku crnu boju. Chemical Guys je razvio Natural Shine tako da odbija prljavštinu, prašinu i vlagu sa dugotrajnim efektom. Natural Shine će sačuvati i zaštititi originalni izgled plastici, gumi i vinilu.Savrsen za plastiku gume i vinilSavrsen za plastiku gume i vinilSuv na dodirChemical Guys čini zaštitu i održavanje plastike, gume i vinila jednostavnim pomoću Natural Shine-a. Napredni sintetičko polimerni premaz obezbeđuje da će tretirane površine biti zaštićene od pucanja, bleđenja, obezbojenja, flekanja i slično.  Suv na dodirSuv na dodirNatural Shine tehnologijaChemical Guys inovativna zaštitna tehnologija dozvoljava Natural Shine-u da se veže za površinu pružajući veću dugotrajnost i izdržljivost. Dizajnirali smo Natural Shine da radi savršeno kako na enterijeru tako i na eksterijeru za maksimalnu univerzalnost. Jednostavno nanesite sloj Natural Shine-a sa aplikatorom kako bi ste obezbedili maksimalnu zaštitu elemenata. Natural Shine je odličan za gume, vrata, table, kedere, branike, lajsne i slično kako bi obnovio fabrički izgled vašeg vozila. Natural Shine je osmišljen da odbija prljavštinu i vlagu kako bi obezbedio da plastika ostane zaštićena od elemenata. Unikatna emulzivna formula je dizajnirana da funkcioniše na raznim površinama. Chemical Guys Natural Shine će zaštititi vašu plastiku, gumu i vinil do nivoa savršenstva.  Natural Shine tehnologijaDostupno u pakovanjima od:Natural Shine je dostupan u pakovanjima od 473ml i 3.78l

 

 

Video klipovi

 

 Uputstvo za upotrebu:

 

1)      Dobro promućkati

2)      Nanesite sa mikrofiber ili sunđerastim aplikatorom

3)      Utrljajte površinu

4)      Prebrišite višak

5)      Nanesite ponovo po želji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili: