Chemical Guys Srbija

Top prodavci

Chemical Guys Silk Shine – Dresing u obliku spreja – mleko za plastiku

SILK SHINE – Dresing-mleko za plastiku. Sredstvo koje daje prirodnu crnu boju plastici, uz prelepi saten sjaj, a da pri tome bude suvo na dodir. Pruža UV zaštitu i pomaže da se prljavština manje lepi za površinu.

Detaljnije

Ovaj proizvod više nije na lageru

1 850 RSD Bez PDV-a

 • 473 ml
 • 118 ml
 • 3 780 mlZašto odabrati Chemical Guys Silk Shine – Dresing u obliku spreja – mleko za plastiku ?

 

 

 • Daje prirodni satin-mat izgled gumama, instrument tablama i slično
 • Obezbeđuje "Kao nov" izgled, suv, nema mastan efekat ili sjaj
 • Površine su suve na dodir
 • Ne privlači prašinu i prljavštinu
 • Može da se koristi za vinil, gumu i plastiku
 • Bezbedan za motorne prostore, creva i ostale komponente
 • Daje moderni mat izgled automobilima, džipovima i sl.
 • Dugotrajna vodootporna formula traje nedeljama, ne danima
 •  Obnavlja i podužuje vek trajanja originalnoj boji površine
 •  UV zaštita obezbeđuje da tretirane površine neće izbledeti
 • Dostupno u pakovanjima od 473mlKako funkcioniše Chemical Guys Silk Shine mleko za plastikuChemical Guys Silk Shine dresing za plastiku obnavlja kao-nov izgled sa satin (mat) izgledom, Stariji automobili su koristili sjajni tip gume i plastike koji je izgledao kao da je mokar. Moderni automobili koriste skoro isključivo mat plastiku sa satin sjajem za table, vrata, unutrašnje elemente, branike, retrovizore, plastike unutar motornog prostora, gume i slično. Chemical Guys Silk Shine obnavlja originalni fabrički izgled površinama bez masnog efekta i mokrog sjaja. Naprskajte Silk Shine mleko za plastiku na mikrofiber ili sunđerasti aplikator i nanesite ga na vinil, gumu ili plastiku unutar automobila ili na njegove spoljašnje elemente. Formula na bazi vode je suva na dodir i neće ostaviti masni osećaj na tretiranoj površini. Svileno gladak završni sloj neće privlačiti prljavštinu i prašinu tako da će branici i gume biti čisti duži period. Ultra rafinisana formula prodire duboko kako bi zaštitila i nahranila površinu a samim tim obezbeđujući kao-nov osećaj i izgled. UV zaštita blokira štetne UVA i UVB zrake kako bi sprečila da površine blede i pucaju. Patentirana formula obezbeđuje da će tretirana površina ostane zaštićena nekoliko nedelja, a ne samo dana. Koristite Silk Shine dresing za plastiku posle svakog pranja automobila kako bi ste obezbedili da vaš moderni automobil izgleda kao nov dugi niz godina.
 Saten sjaj za originalni kao-nov izgledVinil, guma i plastika vremenom izblede usled normalnog korišćenja. UV zračenje, nepravilno pranje i habanje pretvore glatke crne elemente u sivu i krutu plastiku. Silk Shine mleko za plastiku hrani i štiti tretirane površine kako bi bile kao nove i po izgledu i na dodir. Moderni automobili ne izlaze iz fabrike sa masnim i sjajnim tablama ili gumama, pa zašto bi ste vi želeli da tako izgledaju? Silk Shine dresing za plastiku daje plastici kao svila gladak osećaj koji neće privlačiti prašinu i prljavštinu. Kao-nov izgled i osećaj pri dodiru je savršen za moderne automobile, kamione, kombije, džipove i slično. Slobodno koristite Silk Shine dresing za plastiku za tablu, vrata, motorni prostor, kedere oko vrata kako bi svi oni izgledali kao novi i čisti. Specijalne čestice za UV zaštitu će štititi vinil, gumu, plastiku i slično od bleđenja, pucanja i slično kao posledica izlaganja suncu. Odaberite Silk Shine mleko za plastiku za kao-nov izgled guma, instrument table i slično.

Najbolji metod aplikacije za najbolje rezultate.Ditejleri i entuzijasti uvek pitaju za dresinge, „Da li vaš dresing prska sa guma?“ Odgovor je: ne, ni jedan premium dresing neće prskati ako se pravilno aplicira. Silk Shine sprej dresing za plastiku je jako jednostavan za rad, sa savršenim rezultatima bez sporednih efekata. Naprskajte Silk Shine mleko za plastiku direktno na mikrofiber ili sunđerasti aplikator i premažite željenu površinu sa njim. Na ovaj način Silk Shine možete naneti na gume, plastiku, tablu, vrata, branike ili lajsne, sve dok ne izgledaju kao nove i sveže. Rafinisana formula duboko prodire u površinu i osećaj na dodir je kompletno suv. Kada se koristi kako je opisano, Silk Shine neće prskati sa guma i ostaviti vam tragove po celoj strani vašeg automobila. Duboki crni sjaj i glatki osećaj traju nedeljama i ne privlače prašinu i prljavštinu. Odaberite Chemical Guys Silk Shine sprej dresing za svileni izgled i osećaj na dodir svakog modernog automobila.Treba vam pomoć oko izbora dresinga? Odaberite dresing koji se uklapa u vaša očekivanja!Chemical Guys proizvodi savršeni dresing za svaki željeni izgled. Neki entuzijasti žele jak, mokri sjaj za gume ili branike, dok neki žele slabiji sjaj i kao-nov izgled. Bez obzira na vaš izbor, proverite punu liniju Chemical Guys dresinga kako bi ste odabrali savršeni izgled i osećaj na dodir za vaš automobil, kamion, SUV ili slično. Koristite dresinge u obliku gela sa delove kojima se lako pristupa, a zahtevaju dosta pažnje. Naprskajte par špriceva bilo kog dresinga u obliku spreja za velike površine kako bi bile ponovo kao-nove, ili uzmite sredstvo pod pritiskom kako bi ste lako odradili teško pristupačne površine kao što su grilovi, rešetke i creva. Bez obzira za koju namenu vam je potreban dresing, Chemical Guys ima savršeni proizvod za savršeni izgled bilo kog automobila. Samo se posavetujte sa Tabelom za poređenje dresinga kako bi ste pronašli najbolji proizvod za vaše afinitete. 

 

DugotrajnostSvima je dosta dresinga i sjaja za gume koji traje samo nekoliko dana nakon aplikacije. Chemical Guys je usavršio tehniku sjedinjavanja Silk Shine-a sa patentiranim vodootpornim aditivima kako bi Silk Shine bio otporan na uticaje elemenata. Silk Shine sjaj za gume drži sjaj čak i po snegu, visokoj vlažnosti vazduha, na kiši i na visokim temperaturama i izlaganju suncu. Formula bazirana na vodi, koja je takođe i pH neutralna obezbeđuje suv na dodir osećaj i prelepi svileno mat izgled koji neće privlačiti prljavštinu i prašinu. Održavajte vaše elemente enterijera i eksterijera, crnu plastiku, gumene površine, i slično sa Chemical Guys Silk Shine kako bi dugo izgledali kao novi! 

 

Veličina pakovanja:Dostupno u pakovanju od 473ml  Pogledajte kako Silk Shine funkcioniše

Uputstvo za upotrebu: •         Očistite površinu sa univerzalnim čistačem
 •         Blago naprskajte 2-5 šprica na sunđerasti ili mikrofiber aplikator
 •         Nanesite Silk Shine na površinu i dobro utrljajte
 •         Sačekajte 5 minuta pre nanošenja novih slojeva
 •         Obrišite eventualni višak sa mikrofiber krpom.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili: