Chemical Guys Srbija

Top prodavci

Chemical Guys Signature Series Glass Cleaner – Profesionalno sredstvo za čišćenje stakla

Chemical Guys Glass Cleaner – Profesionalno sredstvo za čišćenje stakla. Izuzetno efikasno, ali bezbedno. Odlično uklanja tragove insekata. Bezbedno za sve tipove auto folija za stakla. Ne ostavlja muzge (obavezno pogledati uputstvo kako se koristi).

Detaljnije

Ovaj proizvod više nije na lageru

1 500 RSD Tax excluded

 • 473 ml
 • 118 mlZašto odabrati Chemical Guys Glass Cleaner – Profesionalno sredstvo za čišćenje stakla?

 

 

 • Profesionalna snaga čistača za ditejlere i entuzijaste
 • Bezbedan za foliju za zatamnjivanje, staklo, ogledala i prozirnu plastiku
 • Unikatna formula za rad bez fleka ne ostavlja nikakve tragove, fleke i slično
 • Odlično čisti stakla enterijera, eksterijera, ogledala, računare, telefone i TV ekrane
 • Bezbedno sredstvo, bez amonijaka, za automobile, kuću, kancelariju
 • Za najbolje rezultate koristiti u kombinaciji sa mikrofiber krpama
 • Dostupno u pakovanjima od 473mlKako funkcioniše Chemical Guys Glass Cleaner – Profesionalno sredstvo za čišćenje staklaKoristite Chemical Guys Signature Series Glass Cleaner da bi ste završili bilo koji ditejling posao ili redovno pranje automobila sa savršeno čistim staklima. Šoferka, bočna stakla i retrovizori moraju biti savršeno čisti. Nema ništa više iritantno od otisaka prstiju, muzgi i mrlja na staklu. Ovo ne samo da odvlači pažnju u toku vožnje, već svi moraju da vam kažu da ste preskočili jednu mrlju! Profesionalno sredstvo za čišćenje stakla Chemical Guys Glass Cleaner ne sadrži jake hemikalije i amonijak tako da neće ostaviti muzge, fleke i slične tragove ili oštetiti osetljivu prozirnu plastiku. Svestrana formula je bezbedna za korišćenje na foliji za zatamnjivanje stakala, ekranima za navigaciju i plastici na instrument tabli. Signature Series Glass Cleaner seče kroz prljavštinu, masnoću i prašinu kako bi obnovio savršeni izgled staklu, retrovizorima, prozirnoj plastici, kako na spoljašnosti tako i na unutrašnjosti automobila. Samo blago naprskajte Glass Cleaner na staklo ili na vašu mikrofiber krpu i prosto obrišite svu prljavštinu koja vam blokira pogled sa lakoćom. Iskoristite drugu čistu krpu da uklonite eventualne tragove i tačkice sa stakla kako bi ste obnovili savršenu prozirnost stakla. Vozite sa samopouzdanjem i gledajte kroz vaša stakla sa savršenom čistoćom uz pomoć Chemical Guys Signature Series Glass Cleaner-a.

 

Čisto staklo je važno zbog bezbednostiMi u Chemical Guys-u verujemo u važnost održavanja naših automobila iz bezbednosnih razloga, tako da znamo da čista stakla poboljšavaju vidljivost i doprinose bezbednijoj vožnji. Male stvari kao što su ptičiji izmeti, otisci prstiju, pa čak i prašina mogu da ometaju vidljivost dovoljno da odvuku pažnju i time doprinesu mogućnosti za nesreću. Naš Signature Series Glass Cleaner pomaže da unapredi vidljivost tako što uklanja prljavštinu, insekte i štroku sa automobilskog stakla bez ostavljanja tragova i fleka. Jednostavno nanesite sredstvo u obliku blage magle  na bilo koju staklenu površinu, prebrišite sa premium mikrofiber krpom, zatim utrljajte sa drugom, čistom mikrofiber krpom i uživajte u savršeno čistom staklu bez mrlja. Unikatna formula funkcioniše na svim tipovima stakla, folijama, pa čak i na osetljivoj plastici na kompjuterskim ekranima, LCD televizorima, kućnim prozorima, plastičnim prozorima, i pleksiglas plastici. U toku vožnje postoji dovoljno faktora koji odvlače pažnju; otklonite prljavštinu, štroku i fleke iz te jednačine, i koristite Signature Series Glass Cleaner za bolju vidljivost i bezbedniju vožnju dok ste na putu.

Signature Series formula za profesionalne rezultateŠta je bolje od popravljanje greške ili čišćenja prljavštine? A ako nije bilo prljavštine ni na samom početku? Cilj Signature Series proizvoda je da obezbede prepoznatljivi Chemical Guys izgled. Sa nekoliko sprejeva Signature Series Glass Cleaner-a, prljavština i fleke na staklima prosto nestanu. Napredna formula čistača stakla dekontaminira površine brzo i smanjuje statički elektricitet kako bi pomogla da se buduća prljavština i prašina manje lepi za površinu. Dok obični čistači stakla ostavljaju muzge i fleke i štetni su za folije za stakla, napredna formula Signature Series Glass Cleaner-a obnavlja savršenu prozirnost bez opasnosti da će oštetiti foliju ili ostaviti fleke pa čak i na plastici. Ako želite samo najbolju prozirnost stakala, odaberite Chemical Guys Signature Series Glass Cleaner, bez obzira da li čistite stakla ili plastiku, na enterijeru ili eksterijeru vašeg automobilaZa jako zaprljana stakla odaberite Signature Series Glass CleanerNajupornija prljavština, najlepljivija masnoća i najdeblje naslage prašine se sve lako čiste sa Signature Series Glass Cleaner-om. Bez obzira da li čistite automobil koji je u stanju muzejskog primerka, ili čistite stakla nakon vožnje kroz blato, ili otklanjate naslage duvanskog dima sa unutrašnje strane šoferke, Signature Series Glass Cleaner je siguran odabir profesionalaca za kristalno čiste rezultate za sve prozirne delove automobila. Naprskajte blago staklene površine i dozvolite da Signature Series Glass Cleaner nagrize prljavštinu, ili ga čak možete koristiti i kao lubrikant za dekontaminaciju površina sa glinenim blokom. Neki ditejleri čak koriste Signature Series Glass Cleaner kao lubrikant prilikom skidanja starih nalepnica sa prozora i stakala. Glatka formula Signature Series Glass Cleaner-a  će pomoći da glineni blok ili žilet nesmetano klize po staklu bez opasnosti da se staklo izgrebe sa prljavštinom. Otklonite najgoru prljavštinu sa stakala uz minimalni napor tako što će te za čišćenje stakla odabrati Signature Series Glass Cleaner.

RazblaživanjeKoristiti u punoj snazi.
 Veličina pakovanja:Dostupno u pakovanju od 473ml  

Pogledajte kako Signature Series Glass Cleaner funkcioniše 

 Uputstvo za upotrebu: •         Nemojte čistiti stakla sve do samog kraja ditejlinga
 •         Naprskajte Signature Series Glass Cleaner ili direktno na staklo ili na mikrofiber krpu kako bi ste bolje kontrolisali sredstvo
 •         Prebrišite staklo u pravim linijama kako bi ste poskidali prljavštinu i prašinu
 •         Okrenite mikrofiber krpu na suvu stranu ili uzmite drugu krpu i prebrišite eventualne muzge
 •         Prebrišite unutrašnjost i spoljašnjost stakla za punu prozirnost 

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili: