Chemical Guys Srbija

Top prodavci

Chenille Microfiber Premium Scratch-Free Wash Mitt

MIC_493

816276014098

Chenille Mikrofiber Premium rukavica za pranje sa efektom bez ogrebotina

Detaljnije

1 200 RSD Bez PDV-a

Zašto kupiti ovaj proizvod?

• Premium pranje vozila bez ogrebotina

• Ekstra luksuzna upijajuća i izuzetno mekana

• Mikrofiber premijum 70/30 bez ostataka i bez ogrebotina

• Izdržljiva dvostruka elastična manžetna

• Nežna za boju, gruba za prljavštinu i garež

• Duboka žlebasta vrpca

• 100% mašinsko pranje i sušenje - nežan ciklus; niska toplota

• Savršeno za pranje bilo kog vozila, kamiona, RV-a ili prikolica sa tonom glatkih sapunica

• Dostupno je u plavoj, zelenoj i crnoj boji za kodiranje po bojama za određene poslove

 

O rukavici za pranje

Chenille Mikrofiber Premium rukavica za pranje sa efektom bez grebanja od Chemical Guys je ekstra luksuzna i pufnasta, i pravi puno sapunice kako bi bilo koje pranje automobila bilo zabavno i sigurno iskustvo. Mikrofiber je najbolji materijal za pranje automobila jer je ekstra mekan, dodatno upijajući i pomaže u zaštiti od tragova i ogrebotina. Pljosnate mikrofiber rese Chenille Mikrofiber rukavice za pranje apsorbuju čistu vodu za pranje i sveži sapun za pranje automobila i stavljaju ga na prljavu boju gdje su najpotrebniji. Očistite abrazivnu prljavštinu, pesak i garež bez grebanja ili tragova na boji, staklu, metalu ili optičkoj plastici na bilo kom vozilu. Koristite metodu sa dve kofe svaki put kada čistite bilo koje vozilo kako biste drastično smanjili šanse za grebanje sa svakim brisanjem rukavicom. Velike mikrofiber rese hvataju i uklanjaju prljavštinu sa osetljivih površina kako bi ih zaštitili od ogrebotina, a jarko zelena mikrovlakna naglašavaju prljavštinu i ostatke, tako da svako ko pere automobil zna kada ga treba isprati do čistog sjaja bez ogrebotina. Chenille Microfiber rukavica za pranje automobila je izrađena samo od visokokvalitetnih materijala. Premium 70/30 mešani mikrofiber ostaje mekan duže od jeftinih rukavica iz prodavnica auto delova, a dvostruko šivena manžetna odgovara veličini bilo koje šake za udobno pranje. Ubacite Chenille Mikrofiber rukavicu u mašinu za pranje sa mikrofiber  peškirima da biste godinama održali čist, mekan i pufnasti osećaj pranja automobila bez grebanja. Očistite svakodnevna vozila, automobile za izložbu ili radne kamione sa  Chemical Guys Chenille Microfiber Premium rukavicom za pranje

Različite boje za čišćenje bez ogrebotina

Chemical Guys Chenille mikrofiber rukavica za pranje automobila se pravi u više boja namenjenih za različita vozila ili različite delove vozila. Izaberite između živahne svetlo zelene, predivne bebi plave ili luksuzne suptilne crne boje za pranje automobila. Možete imati jednu za njega, a jednu za nju. Očistite blaze nečistoće sa gornje strane automobila rukavicom u jednoj boji, a u drugoj za čišćenje teže abrazivne prljavštine. Držite boje odvojene kako biste izbegli unakrsnu kontaminaciju između različitih delova automobila i različitih nivoa masnoće, prljavštine i gareži. Međusobna kontaminacija od kočione prašine i abrazivne prljevštine na osjetljivoj farbi može dovesti do intenzivnih  ogrebotina i tragova po čitavoj površini Sredstva za pranje automobila razdvojte po bojama, izbegnite konfuziju i sačuvajte limariju od nepotrebnih oštećenja pomoću kompletne linije Chemical Guys Chenille Microfiber rukavica za pranje automobila. Uparite ove rukavice sa bilo kojim Chemical Guys sapunom za čišćenje automobila kako bi vaš automobil izgledao kao nov!

Velika rukavica za veliku moć čišćenja

Chenille Microfiber rukavica za pranje automobile je dimenzija 30*20 i čisti veliku površinu samo jednim prelazom preko bilo kog vozila. Svaki entuzijasta ili profesionalni perač automobila može oprati čitavu stranu automobila, kamiona i terenskih vozila sa samo jednim ispiranjem u kofi. Velikai i gusta rukavica za pranje usisava mnogo vode, sapuna i glatke sapunice kako bi podmazali nečistoće i ostatke, tako da neće grebati limariju, prozirne plastične površine, sjajne metale ili staklo. Očistite prljavštinu, garež, kočionu prašinu, industrijske zagađivače, smog i ostatke ptica ili insekata sa bilo kojeg automobila, kamiona, SUV-a, motocikla ili broda sa samo par poteza Chenille Mikrofiber Premium rukavicom za pranje automobila.

 Mekani mikrofiber za manje ogrebotina

Chemical Guys Chenille mikrofiber rukavice za pranje vozila se izrađuju samo sa premium mikrovlaknom 70/30 za ekstra mekano čišćenje i brisanje bez ogrebotina na svakom vozilu. Svaki deo čudotvorne tkanine ima ogromnu površinu. Svako vlakno se ponaša kao čičak traka; zarobljava i drži abrazivnu prljavštinu i nečistoću duboko u gustoj premium rukavici za pranje. Ova zaštitna akcija fizički izoluje abrazivnu prljavštinu od osetljive boje i drastično smanjuje šanse za pojavljivanje bilo kakvih tragova ili ogrebotina na osetljivoj limariji vozila. Čišćenje sa Chenille Microfiber Vash Mitt je dobro za automobile i sigurno za sedmično održavanje pranja ili kompletno održavanje. Izaberite samo najbolje alate za pranje vozila za sjaj bez ogrebotina: odaberite Chemical Guys Chenille Mikrofiber Premium rukavicu za pranje automobila.

Kako se koristi

Pranje automobila

  • Koristite dve kofe sa vodom kada perete svoj automobil, napunite jednu sa 20l vode i 30 do 90ml vašeg omiljenog Chemical Guys šampona za pranje, a drugu napunite čistom vodom.
  • Isperite automobil, zatim pređite preko njega ravnim pokretima, sa nasapunjanom rukavicom
  •  Nakon što ste očistili jednu ili dve celine automobila, uronite rukavicu u kofu sa čistom vodom da biste se oslobodili prljavštine i ostataka krupne nečistoće, a zatim istresite rukavicu da bi ispala eventualna nečistoća koja je ostala duboko u rukavici
  •  Ubacite rukavicu u kofu sa sapunom i nastavite sa pranjem čitavog automobila
  • Isperite sav sapun i prljavštinu sa automobila, a zatim osušite s premium mikrofiber peškirima.

Uputstvo za održavanje

• Stvari od mikrofibera perite u mašini za pranje veša sa Chemical Guys Microfiber Wash  i TOPLOM vodom

 • Sušite u mašini za sušenje na niskoj temperaturi

 • Nemojte koristiti omekšivače za tkanine ili folije za sušenje: omekšivači za tkanine oštećuju mikrofiber, čineći ga neupijajućim i neupotrebljivim.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili: