Chemical Guys Srbija

Top prodavci

Chemical Guys InnerClean – univerzalni čistač enterijera – čisti i štiti

Chemical Guys – Profesionalno univerzalno sredstvo za plastiku, kožu, volane, LCD ekrane i stakla. Anti-Static, Vrlo prijatnog i osvežavajućeg mirisa. Bezbedno za sve sve tipove materijala. Čisti i štiti u jednom potezu.

Detaljnije

1 950 RSD Bez PDV-a

 • 473 ml
 • 118 mlZašto odabrati Chemical Guys InnerClean – univerzalni čistač enterijera ?

 

 

 • Proizvod koji u jednom potezu čisti, kondicionira i štiti površine enterijera
 • Može da se koristi za čišćenje plastike, gume, vinila, kože, stakla i slično
 • Odličan za LCD ekrane za navigaciju, volane i sedišta
 • Napredna formula sa UV zaštitom štiti od pucanja i bleđenja površine
 • Unikatna formula koja odbija prašinu
 • Vrlo prijatnog mirisa – svežina ananasa
 • Dostupno u pakovanjima od 118 i 473mlKako funkcioniše Chemical Guys InnerClean – univerzalni čistač enterijeraChemical Guys InnerClean je ultimativni brzi ditejler za vaš automobil. Unikatna formula čisti i štiti površine brzo i lako. InnerClean brzo skida prašinu, prljavštinu, telesna ulja i slično sa površina enterijera ostavljajući iza sebe oštri fabrički izgled i zaštitni sloj koji će štititi površine od štetnog dejstva UV zračenja. Unikatne čestice koje čine InnerClean vraćaju u život zapuštene površine i daju im kao-nov izgled. Slobodno čistite instrument table, panele vrata, volane, ručice menjača, vinil, kožu, staklo, LCD ekrane za navigaciju i slično sa InnerClean. Nova formula sa anti-statičnim dejstvom i tehnologijom koja ne ostavlja tragove obezbeđuje da površine budu čiste duže vreme a da pri tome ne naruše fabrički osećaj na dodir tretirane površine. Koristite InnerClean da bi ste zaštitili površine kao što su table, paneli vrata i ostali plastični elementi od bleđenja i pucanja. Oštri i osvežavajući miris ananasa daje svežinu enterijeru automobila, dok otklanjači neprijatnih mirisa ubijaju izbor istih na tretiranim površinama. Ne dozvolite majci prirodi da uništi vašu investiciju, očistite i zaštitite enterijer vašeg automobila sa Chemical Guys InnerClean., 

 

InnerClean poseduje anti-statična dejstva kako bi sprečio skupljanje prašine na tretiranim površinama. Slično kao što sa brzim ditejling sprejom brišete spoljašnjost automobila, tako i InnerClean ima isti efekat samo za unutrašnjost vašeg automobila. Prilikom čišćenja sa InnerClean na površinama ostaju čestice za uklanjanje neprijatnih mirisa, i zamenjuju ih prijatnim i lakim mirisom ananasa. Obično sredstva za čišćenje enterijera ostavljaju iza sebe tragove, dok InnerClean ne ostavlja ništa. Očistite i zaštitite površine vašeg enterijera brzo i efikasno sa InnerClean univerzalnim sredstvom za čišćenje. 

Savršen za brzo čišćenjeUnikatna InnerClean formula sa lakoćom otklanja prašinu, prljavštinu, masnoću od ruku sa bilo koje površine u enterijeru a pri tom tretiranoj površini vraća originalni izgled i osećaj na dodir. Prašina i prljavština daju utisak da je automobil star i zapušten. InnerClean vraća originalni, oštar, čist i kao nov izgled enterijeru automobila. Pomešan sa česticama koje odbijaju prljavštinu i prašinu, kao i sa formulom koja ne ostavlja tragove, InnerClean odbija prašinu i obezbeđuje da automobil bude čist duže vremena. Jednostavno naprskajte InnerClean na mikrofiber krpu i sa lakoćom uklonite prašinu, prljavštinu, otiske prstiju, telesna ulja za svega par sekundi. Blagi kondicioneri pomešani sa InnerClean-om hrane površine plastike i vinila i vraćaju im bogati originalni izgled. Koristeći InnerClean ditejling enterijera je brz, lak i efikasan.

Fabrički izgled
Chemical Guys je dizajnirao InnerClean tako da nakon čišćenja površine enterijera vašeg automobila budu čiste i oštre sa fabričkim izgledom. Jeftiniji proizvodi za čišćenje enterijera ostavljaju masni sjaj koji privlači prašinu i prljavštinu, reflektuje sunčevu svetlost u oči vozača i dovodi do obezbojenja panela enterijera. InnerClean čisti površine enterijera i iza sebe ostavlja fabrički mat izgled i pri tome štiti površine od štetnog UV zračenja. Koristite InnerClean za jasni, čist izgled instrument table, panela vrata, volana, ručica menjača, navigacionih ekrana, naslona za ruku, drvenih lajsni, ručica vrata, držača za čaše i slično! 

Napredna zaštita od UV zračenjaBez adekvatne zaštite od štetnog UV zračenja, plastični i vinilni elementi ispucaju i izblede. Čisteći i tretirajući površine enterijera sa InnerClean-om obezbeđujete premium UV zaštitu kako bi ste sprečili propadanje površina pod štetnim uticajem sunca. Prebrišite površine enterijera sa InnerClean nakon svakog pranja za najbolji efekat UV zaštite.  Sve-namenska formulaEnterijer automobila je jedan od najtežih delova za ditejling zbog širokog spektra korišćenih materijala i tekstura. Koža, plastika, vinil, platno, hrom, staklo, tepisi, metali, tapacirunzi, guma i slično, enterijeri automobila sadrže više različitih materijala nego bilo koji drugi deo automobila. InnerClean je prvi proizvod namenjen za sve ove površine. Jednostavno samo blago naprskajte InnerClean na premium mikrofiber krpu, a zatim sa lakoćom očistite prljavštinu, prašinu, otiske prstiju, masne naslage na instrument tabli, vratima, naslonima za ruku, volanima, navigacionim ekranima, držačima čaša, sedištima i slično. InnerClean je univerzalni proizvod za čišćenje i zaštitu u jednom koraku.  Anti-statična tehnologijaChemical Guys je pomešao InnerClean sa naprednim anti-statičnim česticama koje odbijaju prljavštinu i prašinu, zbog kojih prašina jednostavno samo sklizi sa površine. InnerClean čisti unutrašnju kontaminaciju, a zatim odbija prašinu i prljavštinu zbog čega ona jednostavno klizi sa tretiranih elemenata. Površine očišćene sa Chemical Guys InnerClean ostaju čiste duže vremena i lakše su za očistiti kada se ponovo zaprljaju. Vozite se sa spuštenim krovom bez brige o prašini i prljavštini. 

Veličina pakovanja:Dostupno u pakovanju od 118 i 473mlVideo klipovi o proizvodu Uputstvo za upotrebu: •         Blago naprskajte InnerClean na čistu mikrofiber krpu
 •         Blago prebrišite površine kako bi ste uklonili prljavštinu
 •         Nakon što ste očistili površinu okrenite mikrofiber krpu na suvu stranu i prebrišite eventualne ostatke proizvoda kako bi ste dobili fabrički izgled površine
 •         InnerClean se može koristiti za sve površine enterijera, uključujući i farbane elemente.
 •         Nanesite InnerClean na sve površine enterijera kako bi ste obezbedili pravilnu zaštitu.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod su takođe kupili: